Asbest dak vervangen

Asbest dak vervangen door een energiezuiniger dak

Oude asbest daken zijn slecht geïsoleerd en niet goed voor uw gezondheid. Na verloop van tijd wordt het asbest dak broos, waardoor er stukjes kunnen afbreken. Daarbij kunnen kankerverwekkende deeltjes vrijkomen. Via een asbest dak gaat een hoop warmte verloren, waardoor u onnodig veel stookt om uw bedrijfshal warm te houden. Laat daarom uw asbest dak vervangen door een energiezuinige dakbedekking. Energieplusdak vervangt uw asbest dak door isolerende sandwichpanelen met daarop zonnepanelen om stroom op te wekken. Neem direct contact op voor meer informatie!

Waarom geen asbest dak meer?

Het is slim om uw asbest dak te vervangen. Sinds 2005 is het gebruik van asbest verboden omdat er bij het verwerken van asbest kankerverwekkende stoffen kunnen vrijkomen. Bestaande asbestdaken zijn vaak oud en broos geworden en daarnaast hebben ze een lage tot geen enkele isolatiewaarde. Energieplusdak vervangt uw asbest dak door een modern geïsoleerd dak van sandwichpanelen en plaatst er een zonnepanelen installatie op. U slaat daarmee 2 vliegen in 1 klap.

Minder stookkosten en elektriciteit opwekken

De onderhoudsvrije sandwichpanelen hebben een dikke isolatie aan de onderzijde. Hierdoor verliest u minder warmte via het dak of houd u de warmte juist buiten de deur,en daardoor bespaart u op uw stookkosten. Op het nieuwe dak plaatsen we zonnepanelen, waarmee u zelf stroom opwekt die u niet hoeft te betalen. Dankzij deze kostenbesparingen verdient u de kosten van het vervangen van uw oude asbest dak uiteindelijk weer terug. Bovendien draagt u met een geïsoleerd dak met zonnepanelen een steentje bij aan het milieu. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bel Energieplusdak op 035-303 14 60 of stuur een mail naar info@energieplusdak.nl voor een voorstel.
 

Calculatie/Offerte

Ook weten wat een Energieplusdak u oplevert?

Vul de gegevens in en wij maken een rendementsberekening en offerte voor u.

Offerte aanvraag
06-03-2015
FIOD doet invallen!
12-02-2015
SDE+ voorlichtingsmiddag
13-01-2015
akkoord
Onze projecten (bekijk alle projecten)
Tripscompagnie
Tripscompagnie

Kap constructie verwijderd en vervangen door nieuwe houten oplangen

Gemeentehuis Uden
Gemeentehuis Uden

569 zonnepanelen

Wartburgcollege Rotterdam
Wartburgcollege Rotterdam

474 stuks zonnepanelen op een plat dak gemonteerd