Asbest verwijderen

Laat asbest verwijderen op verantwoorde wijze

Sinds 1992 is het gebruik van asbest verboden en dat is maar goed ook. Het verwerken van en inademen van asbestvezels kan kanker veroorzaken. Asbest verwijderen is riskant en niet bepaald een eenvoudige klus. Bij het verwijderen van asbest komen al snel vezels of stof vrij en daarom moet u asbestverwijdering uitbesteden aan daarvoor gecertificeerde bedrijven. Energieplusdak verwijdert asbest voor u en we leveren en monteren energiezuinige daken met zonnepanelen erop. Wilt u direct een offerte aanvragen?

Voorkom gezondheidsproblemen

Asbest werd tot de jaren ‘80 veel gebruikt in de bouw. In oude golfplaten, schoorsteenpijpen of rioolbuizen van voor die tijd zit vaak asbest verwerkt. Zo lang het materiaal niet breekt of beschadigt komen er geen schadelijke vezels vrij. Bij breken of bewerken van asbest gebeurt dat wel. Als u de vezels inademt kunnen die longkanker veroorzaken. Een oud asbest dak wordt broos en poreus, dat kan gevaarlijk zijn. Het is dan ook altijd verstandig om een asbest dak te laten vervangen.

Soms kunt u asbest beter laten zitten

Asbest verwijderen is niet altijd noodzakelijk. Zogenaamde hechtgebonden asbest levert geen gevaar op voor uw gezondheid. Bij deze vorm van asbest zitten de asbestvezels stevig in het materiaal. Ook bij sloop of verwijdering van het materiaal komen meestal geen asbestvezels vrij. Een voorbeeld hiervan zijn asbestcementplaten. Twijfelt u of u het asbest moet laten verwijderen? Onze experts adviseren u graag.

Direct een afspraak maken om asbest te laten verwijderen

Maakt u zich zorgen over het asbest in uw bedrijfspand? Wilt u een expert laten kijken naar asbest? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 035-303 14 60 of stuur een mail naar info@energieplusdak.nl.

Calculatie/Offerte

Ook weten wat een Energieplusdak u oplevert?

Vul de gegevens in en wij maken een rendementsberekening en offerte voor u.

Offerte aanvraag
06-03-2015
FIOD doet invallen!
12-02-2015
SDE+ voorlichtingsmiddag
13-01-2015
akkoord
Onze projecten (bekijk alle projecten)
Tripscompagnie
Tripscompagnie

Kap constructie verwijderd en vervangen door nieuwe houten oplangen

Gemeentehuis Uden
Gemeentehuis Uden

569 zonnepanelen

Wartburgcollege Rotterdam
Wartburgcollege Rotterdam

474 stuks zonnepanelen op een plat dak gemonteerd