Asbestsanering

Laat asbestsanering uitvoeren door professionals


Asbestsanering is sinds het verbod op het gebruik van asbest in 2005 aan de orde. Asbest verwijderen van het dak van uw bedrijfshal, ligboxstal of loods is geen onverstandige keuze. Het materiaal is slecht voor de gezondheid en is niet bepaald energiezuinig, het heeft geen enkele isolerende waarde. Asbestsanering is natuurlijk wel een serieuze klus. Een professioneel gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf inschakelen is daarom een wettelijke verplichting . Energieplusdak heeft veel ervaring in het saneren van asbest. Vraag direct een offerte aan bij Energieplusdak.
 

Asbest verwijderen is niet zonder gevaar


Asbestsanering kan een riskante klus zijn, daarom is een professioneel gecertificeerd bedrijf inschakelen bij de wet geregeld en verplicht. Het gevaar schuilt hem in asbestvezels die vrij kunnen komen bij het verwijderen van asbest. Als asbest breekt komen er stoffen en vezels vrij die kankerverwekkend zijn als u ze inademt. De specialisten van Energieplusdak werken daarom met beschermende kleding en adembescherming.

Het dak vervangen door duurzame sandwichpanelen

Energieplusdak verwijdert het oude asbest dak en levert een modern nieuw dak voor uw bedrijfshal, ligboxstal of loods. Over de bestaande gordingen en spanten monteren we sandwichpanelen. Deze panelen zijn geïsoleerd en houden de warmte beter binnen, en bij ligboxstallen de warmte buiten, waardoor u minder hoeft te stoken, en er minder warmtestress bij uw vee ontstaat. Als het dak dicht is, plaatsen we bovendien nog een zonnepanelen installatie op het dak. Met behulp van zonlicht wekt u zelf stroom op. En die hoeft u vanzelfsprekend niet af te rekenen bij uw elektriciteitsbedrijf.

Offerte voor asbestsanering

Het oude asbest dak van uw bedrijfshal is niet meer van deze tijd. Asbestsanering en vervanging van uw dak verzorgen we in 1 arbeidsgang. De werkzaamheden zijn snel klaar en u bespaart direct op stook- en stroomkosten. Bel ons op 035-303 14 60 of mail naar info@energieplusdak.nl voor een voorstel.

Calculatie/Offerte

Ook weten wat een Energieplusdak u oplevert?

Vul de gegevens in en wij maken een rendementsberekening en offerte voor u.

Offerte aanvraag
06-03-2015
FIOD doet invallen!
12-02-2015
SDE+ voorlichtingsmiddag
13-01-2015
akkoord
Onze projecten (bekijk alle projecten)
Tripscompagnie
Tripscompagnie

Kap constructie verwijderd en vervangen door nieuwe houten oplangen

Gemeentehuis Uden
Gemeentehuis Uden

569 zonnepanelen

Wartburgcollege Rotterdam
Wartburgcollege Rotterdam

474 stuks zonnepanelen op een plat dak gemonteerd