Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht
21-12-2012

definitieve cijfers 2011 CBS

 

Vandaag heeft het CBS de definitieve cijfers 2011 gepubliceerd over hernieuwbare energie.

 

Zonnestroom is onderdeel van deze cijfers.

Ten opzichte van de eerder gepubliceerde voorlopige cijfers is er voor bij het bijgeplaatst vermogen van zonnestroomsystemen in 2011 een forse bijstelling naar boven.

We hebben dit toegelicht in een apart artikel: http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/industrie-energie/publicaties/artikelen/archief/2012/2012-zonnestroom-art.htm

 

Volgens onze informatie bent u een van de (mogelijke) leveranciers van zonnestroomsystemen in Nederland. In het afgelopen jaar hebben we u reeds benaderd over uw (eventuele) afzet in 2011. De door u verstrekte informatie is gebruikt voor het vaststellen van de cijfers over 2011. Wij danken u voor uw medewerking.

 

Begin 2013 zult u van ons een schriftelijke enquête ontvangen over uw zonnestroom-activiteiten in 2012. We vragen u om dan opnieuw mee te werken, zodat we deze dynamische markt zo goed mogelijk kunnen blijven volgen.

 

Mocht u geen prijs (meer) stellen op deze attendering op nieuwe cijfers, laat het dan weten via de e-mail. Wij zullen uw e-mail adres dan uit de mailinglijst verwijderen.

 

Wij wensen u fijne feestdagen en het allerbeste voor 2013.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marco Wilmer

Reinoud Segers

CBS

Categorie: Algemeen