Sandwichpanelen

Bespaar op uw stookkosten of houd de warmte buiten de deur, met hoogwaardige sandwichpanelen. Veel daken van oude stallen en bewaarplaatsen, zijn van asbest en dat materiaal is slecht voor uw gezondheid. Bovendien is zo’n oud dak slecht voor uw portemonnee doordat veel warmte via het asbest dak verloren gaat of u teveel warmte binnenlaat in uw stal met warmte stress van uw dieren als gevolg. Energieplusdak vervangt uw asbest dak door een dak van isolerende sandwichpanelen met de mogelijkheid daarop direct een zonnepanelen installatie te plaatsen. En dat alles in 1 arbeidsgang. U wekt gratis stroom op en u verliest minder warmte. Daarmee bespaart u dubbel. Vraag daarom direct een offerte aan bij Energieplusdak!
 

4 soorten sandwichpanelen
 

Energieplusdak levert verschillende soorten sandwichpanelen. Het gaat om de volgende typen sandwichpanelen:

 


Afgezien van de vorm zijn de onderlinge verschillen niet zo groot. De isolatiewaarde van een sandwichpaneel met golfplaatprofiel ligt doorgaans iets hoger. Ook de overspanningscapaciteit is iets groter van de in dubbel staal uitgevoerde modellen. In sommige gemeenten is in de buitengebieden overigens alleen golfplaat of dakpanprofiel plaat toegestaan.

Uw bestaande dak vervangen door sandwichpanelen
Het dak van uw bedrijfshal, ligboxstal, schuur of loods vervangen met sandwichpanelen is een snel en efficiënt proces. Er zijn geen grote verbouwingen nodig want we plaatsen de sandwichpanelen
over de bestaande gordingen en spanten. In 1 arbeidsgang plaatsen we, na de asbestsanering, het nieuwe dak en de zonnepanelen. Voor u het weet zit het sandwichpanelen dak erop en begint u direct met besparen op stookkosten en elektriciteit. Een standaard dak van rond de 1.000m2 is na 3 dagen geheel gerenoveerd.

Kwaliteit en dus tot 40 jaar garantie
Op de sandwichpanelen die we leveren krijgt u tot 40 jaar garantie. We zijn zeker van onze zaak, met sandwichpanelen van Energieplusdak zit u de komende 40 jaar droog en zeker goed onder dak. U stookt minder, uw dieren hebben minder last van warmte stress, wekt zelf elektriciteit op en profiteert van een onderhoudsvrij kwaliteitsdak op uw bedrijfshal , stal of loods met de sandwichpanelen van Energieplusdak.

Calculatie/Offerte

Ook weten wat een Energieplusdak u oplevert?

Vul de gegevens in en wij maken een rendementsberekening en offerte voor u.

Offerte aanvraag
06-03-2015
FIOD doet invallen!
12-02-2015
SDE+ voorlichtingsmiddag
13-01-2015
akkoord
Onze projecten (bekijk alle projecten)
Tripscompagnie
Tripscompagnie

Kap constructie verwijderd en vervangen door nieuwe houten oplangen

Gemeentehuis Uden
Gemeentehuis Uden

569 zonnepanelen

Wartburgcollege Rotterdam
Wartburgcollege Rotterdam

474 stuks zonnepanelen op een plat dak gemonteerd