Stap 1: Inventarisatie en metingen

Metingen Meten is weten
Wij starten met doen van de exacte meting op locatie. Hierbij controleren we ook het huidige stroomnetwerk en meterkast t.b.v. aansluiting voor terugvoer naar uw stroomleverancier.

Calculatie
We maken altijd een rendement- en windlast berekening. Op basis hiervan ontwerpen we een systeem compleet met kabel dikte/lengte vakindeling en keuze voor passende bevestigingsmaterialen. Dit voor een stormvaste bevestiging op het dak. We bepalen welkeCalculator om-vormer(s) er kunnen worden ingezet om het hoogste rendement voor u te behalen.

Formulieren stroom
We kunnen u helpen bij het beheren van de formulierenstroom. We vragen, indien nodig de benodigde vergunningen voor u aan.

Stap 2: Asbestsanering

Asbest Asbestverwijdering
Asbest is een verzamelnaam voor vezelvormige mineralen. Sinds 1992 is het gebruik van asbest om gezondheidsredenen verboden.

Indien er in uw golfplaten dak asbest is geconstateerd wordt het dak door specialisten verwijderd.

Het verwijderen van asbest is wettelijk strak geregeld. Energieplusdak weet waarom het gaat en verwijdert asbest op veilige en verantwoorde wijze volgens SC-530.
Asbest man

Stap 3: Dakmontage

Daken Het monteren
Nieuwe sandwich-, of golfplaten worden over de bestaande gordingen en spanten geplaatst en grondig bevestigd.

Stap 4: Plaatsing zonnepanelen

Daken Plaatsing en installatie
Plaatsing en installatie van de montageprofielen voor de zonnepanelen word in 1 arbeidsgang door dezelfde monteurs verricht.
De panelen "klikken" in deze profielen en worden stormvast aan elkaar door verbonden.
Hierna wordt, via de omvormer1 de connectie naar het netwerk2 gelegd voor de terugvoer van electriciteit.