Geld besparen met uw dak in de agrarische sector met zonnepanelen

Heeft u een schuur of stal die u wilt laten renoveren? Dan is de kans groot dat er asbest aanwezig is in het dak of wand.

Asbestdak vervangen

Asbest werd jarenlang gebruikt als dakbeplating, maar bevat schadelijke vezels voor onze gezondheid en was per 2024 niet meer toegestaan. Nu die datum opgeschort is, neemt de druk op asbestdaken nauwelijks af. Dit komt voornamelijk door de verzekeraars die dreigen met hogere premies. Asbestvrije daken worden in de toekomst de norm en daarom kunt u maar beter een stap voor lopen door uw dak te vervangen voor een nieuw dak, eventueel met zonnepanelen.

Neem contact op

Dakrenovaties van stallen en schuren met sandwichpanelen

Bent u als agrariër al lang vertegenwoordigt in de agrarische sector? Dan gaat u schuur, stal of loods al geruime tijd mee. Hoe is de huidige staat van uw dak? Is uw stal of schuur toe aan dakrenovatie? Op het gebied van dak- en wandbeplating is Energie+dak de renovatiespecialist van de agrarische sector.

Binnen het renoveren van daken hebben wij de afgelopen jaren onze expertise uitgebreid naar ongekende hoogte en kwaliteit. Zo plaatsen wij sandwichpanelen en monteren vervolgens zonnepanelen op uw dak.

Eenvoudig een offerte genereren

Nieuwe sandwichpanelen met zonnepanelen
voor uw nieuwe schuur of stal

Naast het renoveren van daken van huidige schuren en stallen zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van complete nieuwe daken met sandwichpanelen en zonnepanelen. Loopt u al langere tijd met het idee om een nieuwe schuur of stal te laten bouwen of uw oude schuur of stal te slopen en te vervangen voor een spiksplinternieuwe schuur met alle nieuwste technieken en voordelen?

Brochure Energie+dak

Meer weten?

Wilt u weten hoe u geld kunt besparen met een nieuw dak van Energie+dak? Bel ons dan. U kunt ons ook mailen met uw vraag. Dan kunt u meteen onze gratis brochure aanvragen.

0342 760670      info@energieplusdak.nl