Nieuws + Blogs

Filter:

SDE+ voorjaar 2019

Van 12 maart t/m 4 april is er weer de mogelijkheid om de SDE+ subsidie aan te vragen. Het totale budget is nu 5 miljard per ronde, 1 miljard minder dan voorheen. Het is dus belangrijk om tijdig aan te vragen. Energieplusdak kan u hierin ontzorgen door de complete subsidieaanvraag vrijblijvend voor u in te dienen.  

Klantervaring: Toon Vernooij - Cothen

In 2018 heeft Energieplusdak 602 zonnepanelen geplaatst bij Toon Vernooij uit Cothen. De betrokken adviseur DLV heeft de klantervaring mooi verwoord op hun website! 

Lees verder via onderstaande link voor het hele verhaal.

SDE+ 2018

Momenteel is de 1e SDE+ ronde 2018 weer geopend. U kunt nog inschrijven t/m 5 april. Afgelopen maandag is de 2e fase van start gegaan, echter de 3e fase, waarop u kunt inschrijven, start op 26 maart om 17.00 uur en eindigt op 5 april om 17.00 uur. Het inschrijfbedrag voor de 3e fase bedraagt 13 cent per kwh.

Salderen met zonnepanelen

Eigenaren van zonnepanelen mogen nu hun elektriciteit terug leveren aan het net, waarbij de geleverde stroom wordt verrekend met het eigen verbruik. Waar heeft u allemaal mee te maken als u zonnestroom terug levert aan het elektriciteit net? Lees hier alle ins en outs over salderen van stroom met zonnepanelen.

3 opties voor zonnepanelen voor de VVE

Bent u eigenaar van een wooneenheid in een appartementencomplex, dan bent u hoogstwaarschijnlijk  lid van en een VVE. Voor een VVE bestaan er mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Uiteindelijk is het natuurlijk deze VVE die in een vergadering over plaatsing van zonnepanelen beslist...

Mooie projecten gerealiseerd

Eén van die mooie projecten die wij in de spotlight willen zetten is het project dat wij in Echteld, in opdracht van K3 Delta, hebben mogen realiseren. Hier hebben wij in een zonneweide 4826 zwarte zonnepanelen gemonteerd op een, speciaal hiervoor ontworpen frame, met 2 zonnepanelen portrait boven elkaar. Totale vermogen van deze installatie is 1,3 Mw. Hiervoor is meer dan 30 km kabel gebruikt en zijn er 26 omvormers geplaatst.

Heeft u al zonnepanelen? Zo verhoogt u het rendement!

Schoonmaken zonnepanelen? April is hét moment om uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven. De zonnige 6 maanden staan voor de deur en die maanden zorgen voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Beter met schone zonnepanelen de zomer door dan met bevuilde panelen.