Over EnergiePlusDak

EnergiePlusDak (energie+dak) is een multidisciplinaire organisatie met ruime ervaring in het renoveren van daken. We werken voor overheden en bedrijven in de industrie, transport, dienstverlening en agrarische sector. Onze klanten hebben één aanspreekpunt voor het saneren van het bestaande dak, het aanleggen van een nieuw dak en/of het plaatsen van zonnepanelen. Door onze schaalgrootte en ervaring zijn we in staat om de beste kwaliteit te bieden tegen de laagste prijs.

Meten is weten, zeggen we altijd. Dus komen we bij u ter plekke de situatie opnemen. We meten alles zelf op en controleren uw elektriciteitsvoorziening. Ook maken we een rendement- en windlastberekening, die we verwerken in een compleet voorstel waarin u precies kunt zien met welke materialen we een zo hoog mogelijk rendement kunnen halen uit een stormvaste installatie.

Het dak gaat eraf

We demonteren zorgvuldig uw bestaande dak. Indien er sprake is van asbesthoudend materiaal, dan wordt dat door ons als gecertificeerd bedrijf vakkundig verwijderd volgens de SC-530 norm.

Een nieuw dak

Indien de dakconstructie nog in goede staat verkeert, monteren we de golfplaten of sandwichpanelen op het bestaande materiaal. Dat scheelt tijd en geld.

Zonnepanelen plaatsen

Het bevestigingsmateriaal voor de zonnepanelen kan ook het innovatieve Tritrec montagesysteem zijn, waardoor de panelen als het ware op het dak ‘zweven’.

Aansluiten

Nadat alle zonnepanelen op het dak liggen, kunnen ze worden aangesloten op de omvormer. De omvormer zorgt ervoor dat de opgewekte energie kan worden teruggegeven aan het elektriciteitsnetwerk.

Garantie

EnergiePlusDak biedt tot 30 jaar garantie op onze dakpanelen en de montage. Op zonnepanelen wordt standaard 10 tot 12 jaar garantie gegeven en op de omvormers meestal 5 jaar, met een optie voor een verlenging met 5-10 jaar. De exacte garantietermijnen zijn afhankelijk van het gekozen merk.

info

Meer weten?

Wilt u weten hoe u geld kunt besparen met een nieuw dak van EnergiePlusDak? Bel ons dan. U kunt ons ook mailen met uw vraag.