Zakelijke zonnepanelen

Zakelijke zonnepanelen zijn een duurzame investering waarmee u iedere vierkante meter optimaal benut.

Zakelijke zonnepanelen kopen?

Zakelijke zonnepanelen

Heeft u een of meer bedrijfspanden met platte of schuine daken of een onbenut stuk weiland? Zakelijke zonnepanelen zijn een duurzame investering waarmee u iedere vierkante meter optimaal benut. Met een gemiddelde levensduur van 30 jaar en een korte terugverdientijd leveren ze financieel voordeel op en regelingen als de Energie-investeringsaftrek maken de investering extra aantrekkelijk. Bij Energie+dak hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het leveren en installeren van zakelijke zonnepanelen door heel Nederland. We leveren hoge kwaliteit in producten en service tegen de laagste prijzen. Benieuwd naar de voordelen voor u? Ontdek ze hieronder of vraag direct uw maatwerkofferte aan.

Zakelijke zonnepanelen

Ook investeren in zonnepanelen?

Steeds meer bedrijven investeren in zonne-energie. Wij zorgen dat die duurzame keuze geen onnodige spanning oplevert. Weten wat het rendement dan wél is? Vul het formulier hiernaast in of gebruik onze offertetool.

*Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacyverklaring

Zonnepanelen zakelijk

Wat maakt zakelijke zonnepanelen een duurzame investering?

Zakelijke zonnepanelen zijn een duurzame investering, waarmee u gemiddeld 30 jaar uw eigen stroom kunt opwekken. Uw bedrijf krijgt een duurzame uitstraling en kan worden gezien als een groene keuze. Ook financieel is de investering duurzaam, want na een korte terugverdientijd profiteert u lange tijd van de besparingen.

Diverse voordelen te behalen

Aan de kostenkant zijn er met zakelijke zonnepanelen diverse voordelen te behalen. Het begint met het kiezen van de aanbieder met het best passende aanbod. Dankzij onze schaalgrootte en ervaring kunnen we bij Energie+dak de beste kwaliteit bieden tegen de laagste prijs. Subsidieregelingen en de Energie-investeringsaftrek (EIA) bieden kansen om de investering nog verder te drukken.

Zelf energie opwekken, lagere energierekening

Met zakelijke zonnepanelen benut u de vierkante meters op uw dak of in uw weiland optimaal. Door zelf energie op te wekken, hoeft u minder stroom af te nemen bij de energieleverancier. De besparingen op de energierekening kunnen hiermee snel oplopen. 

Profiteren van uw zakelijke zonnepanelen

Dankzij de gunstige prijzen bij Energie+dak, mogelijke subsidieregelingen en de Energie-investeringsaftrek (EIA) kunt u de investering relatief laag houden. Gecombineerd met lage onderhoudskosten en hoge besparingen is de terugverdientijd van uw zakelijke zonnepanelen kort. Gemiddeld gaan ze 30 jaar mee en een groot deel daarvan zult u vooral profiteren van uw zakelijke zonnepanelen.

Piekverbruik opvangen met zonnepanelen + accu

Zakelijke zonnepanelen zijn een duurzame manier om zelf energie op te wekken, maar ze kunnen ook helpen om tijdelijke capaciteitsproblemen te voorkomen. Door ze te combineren met een accu voor zonnepanelen kunt u bijvoorbeeld piekverbruik opvangen. Hier vertellen we u graag meer over in een persoonlijk gesprek.

De voordelen van een Energieopslag:

  1. Voorkomen van negatieve stroomprijzen
  2. Verhandelen van energie op de EPEX markt
  3. Verhandelen van energie op de onbalans markt
  4. Geen energiebelasting voor het laden/ontladen van de opslag
  5. U bespaart op transportkosten van de netbeheerder

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zakelijke zonnepanelen met accu? We staan u graag te woord; neem contact op met uw regionale specialist van Energie+dak.

Piekverbruik opvangen met zonnepanelen

Waarom Energie+dak voor zakelijke zonnepanelen?

Bij Energie+dak weten we dat we niet de enige aanbieder zijn van zakelijke zonnepanelen. Daarom vertellen we graag over de voordelen die wij bieden. De hoge kwaliteit die we bieden zit zowel in de producten en materialen als in de installatie en service. 

  • Duidelijkheid vooraf, eerlijk advies: we communiceren vlot en duidelijk. Dat doen we het liefst persoonlijk bij u op locatie, waar we u eerlijk advies geven op basis van uw situatie en wensen. Zo heeft u altijd duidelijkheid vooraf en kunt u geïnformeerde keuzes maken.

  • Ervaren vakmensen: onze ervaren vakmensen verzorgen de installatie van uw zakelijke zonnepanelen volgens hoge standaarden en conform de meest recente regelgeving.

  • De beste materialen: voor de zonnepanelen en aansluitmaterialen kiezen we voor de beste kwaliteit, om de betrouwbaarheid van uw installatie te optimaliseren.

Groot regionaal bedrijf

Sinds we in 2012 begonnen met zonnepanelen en daken, zijn we uitgegroeid tot een landelijk bedrijf in oplossingen met zonne-energie. U profiteert mee van het schaalvoordeel dat we bij onze leveranciers krijgen. Tegelijk hanteren we een regionale aanpak, met specialisten in iedere windstreek. Zo heeft u altijd een adviseur die weet wat er in uw regio speelt. Als echte doeners helpen we u met het behalen van duurzaam zakelijk voordeel.

Zakelijke zonnepanelen: uw offerte

Heeft u vragen over zakelijke zonnepanelen, energie-opslag of Energie-investeringsaftrek? Wellicht staat uw antwoord bij de meestgestelde vragen. Uw regionale specialist is anders altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Wilt u uw mogelijkheden en investering weten? In enkele overzichtelijke stappen vraagt u eenvoudig een maatwerkofferte aan. Haal energie uit uw dak of weiland met zakelijke zonnepanelen van Energie+dak!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over zonnepanelen of sandwichpanelen? Wellicht staat uw vraag bij onze veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Stel deze gerust, we helpen u snel!

Offerte aanvragen?

We hebben een tool gemaakt zodat u snel een maatwerkofferte aan kunt vragen.

Vraag offerte aan

*Bij versturen gaat u akkoord met de privacyverklaring