Onze diensten

Asbest verwijderen

Van asbest is bewezen dat het schadelijk is voor de gezondheid en de overheid wil er snel van af. Voor 2024 moet al het asbest dat in contact staat met de buitenlucht, uit de gebouwen in Nederland zijn verdwenen. Dat verwijderen van asbest is aan strenge regels gebonden. Vandaar dat bij meer dan 35 m2 het verplicht is om het saneren door een gecertificeerd bedrijf te laten uitvoeren.

meer over asbest verwijderen

Sandwichpanelen

Als u besluit om uw dak te vervangen omdat er bijvoorbeeld asbest in is verwerkt, kan het aantrekkelijk zijn om een dak met sandwichpanelen te leggen. Sandwichpanelen hebben een hoge isolatiewaarde en daarmee bespaart u op de energiekosten voor verwarming of koeling.

meer over sandwichpanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak wekt u elektriciteit op zonder dat u er omkijken naar heeft. Afhankelijk van de aansluiting wordt het automatisch gesaldeerd met uw eigen verbruik of kunt u er SDE subsidie voor aanvragen. Zonnepanelen zijn een duurzame manier om energie op te wekken. Ze gaan gemiddeld dertig jaar mee en vragen, nadat ze zijn geïnstalleerd, weinig zorg en onderhoud. De verschillende subsidiemogelijkheden maken het extra aantrekkelijk om uw dak te voorzien van zonnepanelen.

meer over zonnepanelen