Uniek 3-in-1 concept

Met de 3-in-1 dakformule van Energie+dak zit u er al snel warmpjes bij. Want nadat we uw bestaande dak hebben gesaneerd, plaatsen we bij voorkeur sandwichpanelen terug, die in de winter de warmte vasthouden en in de zomer zorgen dat het binnen koel blijft. Dat kan enorm schelen in de kosten voor verwarming en koeling.

U bespaart nog meer met de zonnepanelen op uw nieuwe dak. Hiermee wekt u zelf duurzame energie op waarvoor u subsidie kunt aanvragen of wordt gesaldeerd met uw energierekening. Dat scheelt al snel honderden euro’s per jaar.

Zorgeloos en snel

Met de 3-in-1 dakformule van Energie+dak heeft u binnen enkele weken een compleet nieuw dak inclusief zonnepanelen. Als u dat wenst, verzorgen we ook de SDE subsidieaanvraag voor u en kunnen we u helpen bij uw terugleveraanvraag bij uw energieleverancier en de vergunningaanvraag bij de gemeente. Met een goede voorbereiding weet u precies waar u (financieel) aan toe bent en kunnen wij vlot en vakkundig ons werk doen.

Bekijk onze producten

STAP 1
dak verwijderen (met subsidie)

De eerste stap in de 3-in-1 dakformule is het demonteren van het bestaande dak. We doen dat zorgvuldig, aangezien we de bestaande onderconstructie willen gebruiken voor het nieuwe dak. Dat scheelt tijd en geld. Heeft u nog een asbesthoudend dak, dan kunt u dat door ons met subsidie laten verwijderen. De overheid betaalt € 4,50 per m2 mee. Als u wilt, kunnen we u over die subsidieaanvraag adviseren.

Neem contact op

STAP 2
een nieuw dak plaatsen

Als het bestaande dak is verwijderd, gaan we meteen verder met het plaatsen van het nieuwe dak. Dat kunnen enkelwandige dakplaten met een trapezium-, golf- of dakpanprofiel zijn als de binnentemperatuur niet relevant is of het gebruik sandwichpanelen niet toelaat. In andere gevallen adviseren we om voor sandwichpanelen te kiezen, die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen en diktes.

Neem contact op

STAP 3
zonnepanelen installeren

Als het nieuwe dak is geplaatst, kunnen we door met de montage van zonnepanelen. We monteren eerst de profielen waar de zonnepanelen later in worden gelegd. We garanderen overigens dat de panelen stormbestendig gemonteerd worden. Als alle zonnepanelen erop liggen, sluiten we het geheel via de omvormers aan op het elektriciteitsnetwerk. Daarna kan de zon voor u aan het werk.

Neem contact op

Meer weten over de 3-in-1 dakformule® ? Kijk dan hier of bel voor meer informatie: (0342) 760 670