Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak of in uw weiland wekt u duurzame energie op, zonder er omkijken naar te hebben. Zo vermindert u uw afhankelijkheid van de energieleverancier. Bij Energie+dak bieden we hoogwaardige zonnepanelen met een levensduur van gemiddeld dertig jaar. Met onze ruim 10 jaar ervaring in het leveren en installeren van zonnepanelen in heel Nederland, profiteert u van onze expertise en schaalgrootte. We leveren kwaliteit in zowel producten als installatie en adviseren over subsidies en financiële voordelen voor bedrijven en particulieren. Lees meer over onze werkwijze en hoe u optimaal kunt besparen met uw zonnepanelen.

Onze werkwijze

Bij Energie+dak hanteren we een regionale aanpak, met toegewijde specialisten in iedere windstreek van Nederland. Zij weten wat er in hun eigen regio speelt en zijn uw lokale aanspreekpunt. Heeft u interesse in zonnepanelen of heeft u vragen, neem dan contact op met de specialist in uw regio.

Bij Energie+dak hanteren we ook een persoonlijke werkwijze. Iedere situatie is immers uniek en we willen dat al onze klanten maximaal kunnen profiteren van zonnepanelen. Daarom beginnen we met het inventariseren van uw specifieke situatie en werken van daaruit verder:

  • Situatieanalyse: We komen op afspraak bij u thuis of op de zaak. Daar bekijken we de situatie en controleren we uw bestaande elektrische installatie, bekabeling en meterkast. Op basis hiervan kunnen we vaak al een richtprijs geven, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Berekening van rendement: We maken een nauwkeurige berekening van het mogelijke rendement en de windlast voor een optimale bevestiging.
  • Ontwerp zonnepanelen: Na het in kaart brengen van alle gegevens, tekenen we het dak of weiland in met zonnepanelen, bedrading en montagemateriaal. Ook weten we dan welke omvormers we moeten gebruiken om voor u het optimale rendement uit de zonnepanelen te halen. 
  • Gedetailleerde offerte: Op basis van de verkregen informatie ontvangt u een gedetailleerde offerte, waarin alle aspecten van het project zijn opgenomen.

Zorgvuldige montage en installatie

Voor onze vakmensen is het monteren en installeren van zonnepanelen meer dan het afdraaien van een routine. Dit gebeurt altijd zorgvuldig en afgestemd op de situatie. Mocht er desondanks toch iets aan schelen, dan schakelt uw lokale specialist vlot om tot een oplossing te komen.

Interesse?

Meer weten over asbest, zonnepanelen of onze 3-in-1 formule? Klik hier om contact op te nemen over sandwichpanelen of bel (0342) 760 670.

Onderhoud: zelf geen werk aan uw zonnepanelen

Onze hoogwaardige zonnepanelen zijn weliswaar onderhoudsarm, toch is periodieke controle en onderhoud belangrijk voor een optimale werking. Vraag daarom naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw zonnepanelen en toch altijd de volledige capaciteit ervan benut.

Subsidies op zonnepanelen: advies en begeleiding

Wij volgen de ontwikkelingen rondom subsidies op en financiële regelingen rond zonnepanelen op de voet en bieden hierin advies en begeleiding. Hierbij alvast wat essentiële informatie over subsidies op zonnepanelen voor bedrijven en particulieren.

Particulieren

Voor particulieren zijn inmiddels alle subsidies op zonnepanelen verleden tijd. Wel profiteert u van het 0% btw-tarief op zonnepanelen, wat 21% in de aanschaf- en montagekosten scheelt. Daarnaast blijft de salderingsregeling van kracht: u kunt de energie die uw zonnepanelen terugleveren aan het net, verrekenen met de stroom die u op andere momenten gebruikt.

Bedrijven

Twee keer per jaar kunnen bedrijven en non-profitorganisaties zich inschrijven om SDE++ subsidie op zonnepanelen te ontvangen. Inschrijven is nog geen garantie en het is belangrijk dat dit tijdig en goed gebeurt om de kans om in de prijzen te vallen te vergroten. Wij helpen u hier graag mee! Tot voor kort konden we bedrijven ook helpen met het aanvragen van ISDE-subsidie, maar deze regeling is helaas afgeschaft. Wel zijn er diverse fiscale regelingen waar u mogelijk van kunt profiteren, zoals de Energie-Investeringsaftrek (EIA) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA)

Zonnepanelen: daarom kiest u voor Energie+dak

Bij Energie+dak streven we ernaar ons te onderscheiden als dé partner in zonnepanelen, zowel voor bedrijven als particulieren. Onze meerwaarde ligt in de totale ervaring die we bieden, vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke installatie en service. Wat maakt ons uniek?

Transparantie en eerlijk advies

Wij geloven in heldere communicatie en transparante afspraken. Bij Energie+dak krijgt u duidelijkheid vooraf en eerlijk advies op maat. Onze experts komen graag persoonlijk bij u op locatie om uw situatie te bekijken en u te voorzien van advies dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Vakmanschap en kwaliteit

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van uw zonnepanelen volgens de hoogste standaarden en conform de meest recente regelgeving. “Kan niet”, dat kennen onze monteurs niet. Bovendien gebruiken we alleen de beste materialen om de betrouwbaarheid van uw installatie te waarborgen en de levensduur te optimaliseren.

Schaalvoordeel en regionale aanpak

Energie+dak is een landelijk bedrijf in oplossingen met zonne-energie en u profiteert mee van ons schaalvoordeel bij leveranciers. Tegelijkertijd hanteren we een regionale aanpak, met specialisten in iedere windstreek. Zo krijgt u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook een adviseur die bekend is met de lokale situatie en regelgeving. Met onze praktische aanpak helpen we u graag bij het behalen van duurzaam voordeel met uw zonnepanelen.

Ontvang een maatwerkofferte voor uw zonnepanelen

Bij Energie+dak staan we voor transparantie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wilt u weten hoeveel energie u kunt opwekken met zonnepanelen op uw dak of in uw weiland? Vraag dan nu een maatwerkofferte aan. Profiteer van de voordelen van zelf energie opwekken en ontdek wat wij als specialist voor u kunnen betekenen!

Meer weten over de 3-in-1 dakformule® ? Kijk dan hier of bel voor meer informatie: (0342) 760 670