Zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak wekt u elektriciteit op zonder dat u er omkijken naar heeft. Afhankelijk van de aansluiting wordt het automatisch gesaldeerd met uw eigen verbruik of kunt u er SDE subsidie voor aanvragen. Zonnepanelen zijn een duurzame manier om energie op te wekken. Ze gaan gemiddeld dertig jaar mee en vragen, nadat ze zijn geïnstalleerd, weinig zorg en onderhoud. De verschillende subsidiemogelijkheden maken het extra aantrekkelijk om uw dak te voorzien van zonnepanelen.

Voor we zonnepanelen gaan leggen…

Bij EnergiePlusDak beginnen we met het inventariseren van uw specifieke situatie. We controleren uw bestaande elektrische installatie zoals de bekabeling en de meterkast. We maken een berekening van het mogelijke rendement en de windlast in verband met de bevestiging. Als we alles in kaart hebben gebracht, kunnen we het dak gaan intekenen met zonnepanelen, bedrading en montagemateriaal. Ook weten we dan welke omvormers we moeten gebruiken om voor u het optimale rendement uit de zonnepanelen te halen. Al deze informatie verwerken we in een offerte.

Begeleiding bij subsidie en vergunning

Bij het plaatsen van zonnepanelen moeten heel wat formulieren worden ingevuld. Zo moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente en heeft u toestemming nodig van uw energieleverancier. Daarnaast bestaat er voor zonnepanelen de SDE subsidie, die u kunt aanvragen. Al met al is het een hele papierwinkel. EnergiePlusDak kan u adviseren bij het invullen van de verschillende aanvragen en zelfs het complete subsidietraject voor u uit handen nemen. Op die manier weet u dat het allemaal op de juiste wijze wordt afgehandeld en houdt u tijd over voor andere zaken.

Interesse?

Meer weten over asbest, zonnepanelen of onze 3-in-1 formule? Klik hier om contact op te nemen over sandwichpanelen of bel (0342) 760 670.

Kies voor een gerenommeerde leverancier

Zonnepanelen zijn big business, waar iedereen een graantje van mee probeert te pikken. Zeker nu er nog subsidie is te krijgen, blijft de vraag naar zonnepanelen groot. Het gevolg is dat er partijen in de markt actief zijn, die gaan voor het snelle geld. Ze hebben nauwelijks kennis van zonnepanelen of ervaring met het zorgvuldig monteren en installeren van deze elektrische installaties. En zodra de vraag in de markt afneemt, zijn ze vertrokken. Hun klanten laten ze achter zonder verdere garanties of service. Als u dat wilt voorkomen, kies dan voor een ervaren en betrouwbare partij. Vraagt u gerust onze klanten om hun ervaring.

Meer weten over de 3-in-1 dakformule® ? Kijk dan hier of bel voor meer informatie: (0342) 760 670