Zonnepanelen op uw bedrijfspand, hal of kantoor

Wilt u uw hal, bedrijfspand of kantoor renoveren? Geef uw hal of bedrijfspand een nieuwe uitstraling met sandwichpanelen en zonnepanelen. Een restyle geeft uw bedrijf een nieuwe boost. Kies ook voor een duurzaam dak. Dat zorgt voor een flinke kostenbesparing op energie.

willem van oranje college - oud beijerland Energie+dak

Verduurzaming van uw bedrijfspand, -hal en kantoor met Energie+dak

Heeft u bedrijfshal, pand of kantoor een verouderd dak? Dan is uw huidige dak niet toekomstbestendig. Staat u in overweging om een nieuw dak te plaatsen? Of kiest voor een compleet nieuw te bouwen bedrijfspand of -hal. Kies voor duurzaam pand of kantoor door zonnepanelen te plaatsen op uw kantoor. U kiest direct voor kostenbesparing van energie. Naast de voordelen geeft u ook een signaal af voor een bewuste keuze van uw nieuwe bedrijfspand.

Neem contact op

Dak renoveren met dak- of wandbeplating voor uw bedrijfspand of hal

We bouwen uw nieuwe bedrijfspand of bedrijfshal van de staalconstructie tot aan het plaatsen van sandwichpanelen en zonnepanelen. Renovatie is optie twee. Uw bedrijfshal, pand of kantoor renoveren wij met dak- of wandbeplating en uw dak is weer voorzien is van de beste materialen. Naast het plaatsen van sandwichpanelen op uw dak, krijgt u bedrijfspand ook weer een compleet nieuwe uitstraling. Weten waarom u kiest voor een nieuw dak met daarboven op zonnepanelen? U bespaart geld!

Zo monteren we sandwichpanelen

Ga voor geld besparen,
kies voor zonnepanelen op uw dak.

De montage van uw compleet nieuwe dak geeft u de mogelijkheid om het maximale uit uw nieuwe dak te halen. Want als u kiest voor zonnepanelen bespaart u direct op uw energierekening. Zo vervangt u niet alleen uw oude dak, maar wordt u daar ook nog eens maandelijks voor beloond. Dat is twee in één. Dat wilt u toch ook?

Zo verloopt installatie van zonnepanelen

Brochure Energie+dak

Meer weten?

Wilt u weten hoe u geld kunt besparen met een nieuw dak van Energie+dak? Bel ons dan. U kunt ons ook mailen met uw vraag. Dan kunt u meteen onze gratis brochure aanvragen.

0342 760670      info@energieplusdak.nl

Kies voor renovatie van uw dak
of een compleet nieuw bedrijfspand met zonnepanelen

Energie+dak verzorgt al jarenlang de nieuwbouw van bedrijven. Van bedrijfshallen, panden of kantoren. We realiseren van A tot Z, maar verzorgen ook dakrenovaties. Hierbij kijken we naar duurzame mogelijkheden zoals het plaatsen van nieuwe dakbeplating en zonnepanelen.

Weten hoe ook u geld kunt besparen op uw dak? Kies voor verduurzaming van uw bedrijfspand, -hal of kantoor. Gaat u ook meer dan honderden euro’s besparen op uw dak? Ontdek de mogelijkheden met Energie+dak. De specialist in verduurzaming van Utiliteitsbouw.

Geld besparen met een nieuw dak

Van Kessel Olie B.V.

Utiliteit

Zonnepanelen Milheeze - Noord-Brabant

Christiaens Onroerend Goed Beheer BV

Utiliteit

Zonnepanelen Horst - Limburg

G. C. van Tuijl Beheer B.V.

Utiliteit

Zonnepanelen Opheusden - Gelderland