Asbest verwijderen

Als u besluit om uw dak te vervangen omdat er bijvoorbeeld asbest in is verwerkt, kan het aantrekkelijk zijn om een dak met sandwichpanelen te leggen.

Offerte aanvragen

Asbest verwijderen

Verschillende soorten dakpanelen

Bij Energie+dak kunnen we verschillende soorten sandwichpanelen leveren. Zonder geïntegreerde isolatie heeft u de keuze uit enkelwandige beplating met trapezium-, golf- of dakpanprofiel. Sandwichpanelen kunnen we plaatsen met trapezium- en golfprofielen. Aan de onderzijde zijn de sandwichplaten afgewerkt met metaal of aluminiumfolie. De met metaal uitgevoerde panelen zijn sterker, waardoor de mate van overspanning groter is. De dikte van de sandwichpanelen is bepalend voor de isolatiewaarde en varieert van 30 tot wel 150 mm. We adviseren u navraag te doen bij uw gemeente welk type daken zijn toegestaan. Soms zijn dat namelijk alleen de platen met golf- en dakpanprofielen.

In 3 dagen een compleet nieuw dak

Zodra we het bestaande dak hebben gedemonteerd en afgevoerd, kunnen we in een keer door met het nieuwe dak. Doordat we de sandwichpanelen over de bestaande spanten en gordingen heen plaatsen, kunnen we snel werken. Een standaard dak van ongeveer 1.000 m2 is binnen enkele dagen volledig gerenoveerd. En als u ervoor kiest, liggen een week later de zonnepanelen er ook al op. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw bedrijfshal, werkplaats, stal of opslagloods.

Interesse?

Meer weten over asbest, zonnepanelen of onze 3-in-1 formule? Klik hier om contact op te nemen over sandwichpanelen of bel (0342) 760 670.

Interesse?

Meer weten over asbest, zonnepanelen of onze 3-in-1 formule? Klik hier om contact op te nemen over sandwichpanelen of bel (0342) 760 670.

Garantie en onderhoud

Energie+dak heeft alles in eigen beheer. Dat betekent voor u de zekerheid van één aanspreekpunt en de garantie van een tijdige en adequate levering. Op onze sandwichpanelen bieden we tot wel 40 jaar garantie. Op zonnepanelen krijgt u 10 jaar systeemgarantie. Daarnaast staan we altijd klaar voor het onderhoud van uw dak en zonnepanelen. Met Energie+dak kiest u voor een professionele partner voor uw dak. En met zonnepanelen erop kunt u al snel beginnen met het terugverdienen van uw investering.